Tautra urtesåpe

We use natural ingredients to create our soap, shampoo, creams and lip balms

Tautra urtesåper er sunne, vegetabilske såper laget av de fineste ingredienser og rikelig mengde olje. Vi selger først og fremst til butikker, men tar også imot bestilling fra privatpersoner.

Vi har vel 20 ulike såper, noe avhengig av sesongen. Vi lager tre typer såpe. Firkantede såper som vi selv har laget fra grunnen av og fulgt den spennende kjemiske forvandlingen av når olje og lut blandes. Vi har såper laget av såpebase. Av disse er noen gjennomsiktige. Den tredje typen er kornmelksåpene som har tilsetning av kornmelk (rene kornprodukt, uten laktose). Såpene er pakket i vakre gaveesker.

Den tredje typen er kornmelksåpene som har tilsetning av kornmelk (rene kornprodukt, uten laktose). Såpene er pakket i vakre gaveesker.

Se forøvrig detaljer om de enkelte såpene i presentasjonen under Vår butikk.

PRIVATKUNDER I NORGE

Hvis du går til siden Butikker i Norge, finner du de butikkene i Norge som selger våre produkter. Det er greit å kjøpe i disse butikkene hvis du bor i nærheten. Da sparer du portoutgifter. Hvis du ikke bor i nærheten av en butikk som selger våre produkter, er du velkommen til å bruke handlevognen på denne siden: Vår butikk.

Vi kan dessverre ennå ikke motta bestillinger med kredittkort. Vi sender en giro med din bestilling, som vi har gjort hele tiden. Når du har avsluttet din bestilling i handlevognen, kommer den rett til oss.

Takk for din interesse for våre produkter. Du kan også besøke oss på vår klosternettside: www.tautra.no.

Customers outside of Norway

Customers outside of Norway

If you live in the USA and would like to buy our products, please contact our distributer: http://www.monasterygreetings.com/. At the moment we regret that we cannot accept other foreign customers, retail or wholesale.